Kinderdienst

Vroeg in de avond zit de Pieterskerk vol met kinderen, hun vaders en moeders en hun opa’s en oma’s. Het grote orgel laat alvast wat kerstklanken klinken.

Bijbelvertaler Matthijs de Jong is de verteller. Het eeuwenoude kerstverhaal wordt naverteld en uitgespeeld door kinderen. Het verhaal komt tot leven.

Kerstliederen worden gezongen, begeleid door Willeke Smits op het prachtige Van Hagerbeer orgel.

Na afloop van het Kinderkerstfeest gaan de kinderen langs de Kerststal, waar ze een klein presentje krijgen.

Foto impressie Kinderkerstfeest

Medewerking wordt ook dit jaar weer verleend door (oud) orkestleden van het Jeugd Symfonieorkest Rijnstreek.

Het Kinderkerstfeest begint om 18.30 uur. Alle kinderen en hun (groot)ouders zijn van harte welkom.

- Toegang gratis, ingang is op het Pieterskerkplein -

Toegang voor alle diensten is gratis. Er is wél een maximum aantal plaatsen.